Δευτέρα 27 Μαΐου 2019warning Νέα - Ανακοινώσεις
  • Ενημερώνουμε τους υποψηφίους για εισαγωγή στο ΠΜΣ στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική για το ακαδ. έτος 2019-20, ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως την 31η Μαΐου 2019. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του σχετικού portal του πανεπιστημίου https://e-graduate.applications.aueb.gr/ , ενώ όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται σε έντυπη μορφή στη γραμματεία του ΠΜΣ ή θα αποστέλλονται ταχυδρομικά εντός πενθημέρου από την ημέρα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης. Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων.
  • Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής θα προσφέρει από το ακαδημαϊκό έτος 2019-20 και νέο αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση (MSc in Financial Management. Περισσότερες πληροφορίες για τη δομή και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το νέο ΠΜΣ στην ιστοσελίδα https://mscfmaueb.wixsite.com/mscfm.
Εκδήλωση για τα 25 χρόνια λειτουργίας του Γραφείου Διασύνδεσης

Με αφορμή τα 25 χρόνια λειτουργίας του, το Γραφείο Διασύνδεσης ΟΠΑ, αναπόσπαστο Τμήμα της Μονάδας Πρακτικής Άσκησης και Διασύνδεσης με την Αγορά Εργασίας ΟΠΑ, προσκαλεί τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας – φοιτητές και αποφοίτους – στην επετειακή εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019, 13:00-15:00, στο Αμφιθέατρο Αντωνιάδου (Πατησίων 76, κεντρικό κτήριο ΟΠΑ).

 

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν αναλυτικά σχετικά με:

·         πρωτοβουλίες και νέες δράσεις προς φοιτητές και αποφοίτους του ΟΠΑ, υπηρεσίες του Γραφείου Διασύνδεσης και τον τρόπο αξιοποίησής τους,

·         Ημέρες Καριέρας ΟΠΑ 2019 (προφίλ κεντρικής εκδήλωσης, δημιουργία ομάδας υποστήριξης / διοργάνωσης της εκδήλωσης),

·         απολογισμός δράσεων Γραφείου Διασύνδεσης (ανοικτή συζήτηση, αποτελέσματα και συμπεράσματα).

 

Οι συμμετέχοντες στην εκδήλωση θα έχουν τη δυνατότητα να διαδραματίσουν ενεργό ρόλο στη δημιουργία της νέας ταυτότητας του Γραφείου Διασύνδεσης!

Εκδότης: Γραμματεία
Ημ/νια Δημοσίευσης: 14/2/2019 10:06:56 πμ

attachementAttachement