Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019warning Νέα - Ανακοινώσεις
  • Ενημερώνουμε τους υποψηφίους για εισαγωγή στο ΠΜΣ στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική για το ακαδ. έτος 2019-20, ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως την 31η Μαΐου 2019. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του σχετικού portal του πανεπιστημίου https://e-graduate.applications.aueb.gr/ , ενώ όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται σε έντυπη μορφή στη γραμματεία του ΠΜΣ ή θα αποστέλλονται ταχυδρομικά εντός πενθημέρου από την ημέρα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης. Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων.
  • Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής θα προσφέρει από το ακαδημαϊκό έτος 2019-20 και νέο αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση (MSc in Financial Management. Περισσότερες πληροφορίες για τη δομή και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το νέο ΠΜΣ στην ιστοσελίδα https://mscfmaueb.wixsite.com/mscfm.
Προσκεκλημένος ομιλητής_Αλ. Μωραϊτάκης_Nuntius ΑΧΕΠΕΥ_8_5_2018

Την Τρίτη 8/5, μεταξύ 18.00 και 19.00, και στα πλαίσια του μαθήματος "Συμπεριφορική Χρηματοοικονομική", θα μιλήσει στους φοιτητές ο κ. Αλέξανδρος Μωραϊτάκης, Πρόεδρος της  Nuntius ΑΧΕΠΕΥ. Το θέμα θα είναι νέες τάσεις στην αγορά, οι προοπτικές καριέρας νέων επαγγελματιών του χώρου, δυνατότητες πρακτικής άσκησης. Οι φοιτητές θα έχουν την δυνατότητα να κάνουν ερωτήσεις/συζήτηση με τον καλεσμένο μας, με το πέρας της ομιλίας. Ο κ. Μωραϊτάκης έχει εργαστεί σε διεθνείς επενδυτικές τράπεζες, έχει διατελέσει τρεις φορές Πρόεδρος του ΣΜΕΧΑ, του Συνδέσμου Μελών Χρηματιστηρίων Αθηνών, μέλος του Δ.Σ. του ΕΒΕΑ, Δ.Σ. της ΕΧΑΕ, Δ.Σ. Συνδέσμου Ανωνύμων Εταιρειών, Δ.Σ. του Χρηματιστηρίου Παραγώγων, Δ.Σ. του Συνεγγυητικού Κεφαλαίου Εξασφάλισης Επενδυτικών Υπηρεσιών, και έχει λάβει επαγγελματικές πιστοποιήσεις από Ελλάδα, ΗΠΑ, και Κύπρο.  

Η ομιλία θα λάβει χώρα στο Εργαστήριο Συμπεριφορικής Χρηματοοικονομικής, αιθ. 207, 2ος Όροφος, Κτήριο Οδού Τροίας.

Για όσους φοιτητές δεν παρακολουθούν το μάθημα απαιτείται δήλωση συμμετοχής στην Γραμματεία μέχρι 7/5/2018 στις 12.00
Εκδότης: Γραμματεία
Ημ/νια Δημοσίευσης: 30/4/2018 10:47:50 πμ