Σάββατο 20 Απριλίου 2019warning Νέα - Ανακοινώσεις
  • Ενημερώνουμε τους υποψηφίους για εισαγωγή στο ΠΜΣ στη Λογιστική και Χρηματοοικονομική για το ακαδ. έτος 2019-20, ότι η διαδικασία υποβολής αιτήσεων ξεκίνησε και θα διαρκέσει έως την 31η Μαΐου 2019. Οι αιτήσεις υποβάλλονται ηλεκτρονικά μέσω του σχετικού portal του πανεπιστημίου https://e-graduate.applications.aueb.gr/ , ενώ όλα τα απαιτούμενα δικαιολογητικά θα υποβάλλονται σε έντυπη μορφή στη γραμματεία του ΠΜΣ ή θα αποστέλλονται ταχυδρομικά εντός πενθημέρου από την ημέρα ηλεκτρονικής υποβολής της αίτησης. Δείτε εδώ τη σχετική πρόσκληση υποβολής αιτήσεων.
  • Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής θα προσφέρει από το ακαδημαϊκό έτος 2019-20 και νέο αγγλόφωνο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στη Χρηματοοικονομική Διοίκηση (MSc in Financial Management. Περισσότερες πληροφορίες για τη δομή και τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων για το νέο ΠΜΣ στην ιστοσελίδα https://mscfmaueb.wixsite.com/mscfm.
Το Τμήμα ΛΟΧΡΗ υποστηρίζει το Συνέδριο του HACFE

Το Τμήμα Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών υποστηρίζει το Ετήσιο Συνέδριο του Ελληνικού Ινστιτούτου κατά της Απάτης, το οποίο θα διεξαχθεί στο Μέγαρο Μουσικής την Παρασκευή 4 Μαϊου 2018. Το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης είναι παράρτημα του διεθνούς Association of Certified Fraud Examiners, το οποίο λειτουργεί από το 1988 με έδρα το Austin (Texas) και αποτελεί τον μεγαλύτερο διεθνή οργανισμό κατά της απάτης με περισσότερα από 85.000 μέλη παγκοσμίως

 Ειδικά για τους φοιτητές, το Ελληνικό Ινστιτούτο κατά της Απάτης προσφέρει τη δυνατοτήτα να παρακολουθήσουν δωρεάν τις παρουσιάσεις του συνεδρίου μέσω live streaming από ειδική αίθουσα, που θα παραχωρήσει η ελεγκτική εταιρεία Deloitte. Για περισσότερες πληροφορίες και για δήλωση συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι φοιτητές θα πρέπει να επικοινωνήσουν με την κα Αντιγόνη Ζορμπά είτε τηλεφωνικά (τηλ. επικοινωνίας: 210 7289000) είτε μέσω e-mail (a.zorbas@tsomokos.gr). Συνημμένα μπορείτε να βρείτε το poster του συνεδρίου, που απευθύνεται σε προπτυχιακούς και μεταπτυχιακούς φοιτητές Ελληνικών πανεπιστημίων.

 

Εκδότης: Γραμματεία
Ημ/νια Δημοσίευσης: 26/4/2018 9:58:33 πμ